Skip to main content

Is meewerken aan de nieuwe generatie ruiterhelmen iets voor jou? In 2019 startte AMBLE met het verkennen van de mogelijkheden die 3D-printing biedt om mooiere, veiligere en meer comfortabele ruiterhelmen op de markt te brengen. Om de stap te zetten van idee en concept, is de start-up nu op zoek naar een co-founder.

Een innovatieve ruiterhelm

Waarom dragen ruiters anno 2020 nog steeds rijhelmen in standaardmaten? En is EPS – of piepschuim – echt het beste materiaal om hun hoofd te beschermen tegen zware klappen? Deze twee vragen en de groei van industrieel 3D-printen, liggen aan de basis van de oprichting van AMBLE. De start-up wil de mogelijkheden verkennen die deze nieuwe technologie biedt voor het ontwikkelen van een innovatieve generatie ruiterhelmen.

Om het concept van een eerste ge-3D-printte ruiterhelm om te zetten in een verkoopbaar product, is de start-up op zoek naar een tweede founder die de technische kant van het project voor zijn of haar rekening kan nemen.

Profiel

AMBLE is op zoek naar iemand die:

  • Een master heeft in Industrieel Design (of gelijkaardig door ervaring)
  • Kan werken met Rhino en Grashopper
  • Affiniteit heeft met of interesse heeft in 3D-printing
  • Een start-up mentaliteit heeft

Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur? Of ken je iemand die graag meewerkt aan innovatieve, nieuwe producten? Stuur dan een e-mail naar info@amble-equestrian.com!

Meer informatie vind je op: www.amble-equestrian.com

Silke Nuyens

♞ Horselover ◈ Rechterhand bij Communicatie Katrien

Leave a Reply