Skip to main content

Deze zomer draait helemaal rond vakantie in eigen land. Daarom wil Toerisme Limburg de prachtige Limburgse provincie extra in de kijker zetten. Voor een promotiefilmpje over de leuke activiteiten die Limburg te bieden heeft, zijn ze nog op zoek naar 4 tot 6 figuranten, onder andere voor… een trektocht te paard! 

Een hele dag genieten…

Hoewel voor ons paardenliefhebbers een trektocht te paard het ultieme hoogtepunt zou zijn, nodigt Limburg jullie niet alleen uit voor enkele uren op jullie favoriete viervoeter. Indien je meedoet aan de opnames, mag je een hele dag mee op stap!

  • De dag start met een heerlijk culinair ontbijt bij Krekershof
  • Daarna maken jullie een prachtige trektocht te paard onder begeleiding van de Legacy Ranch
  • Onder begeleiding van Promove test je je rijvaardigheden
  • Afronden doen jullie met een lekker diner bij Mardaga

Dat klinkt als een recept voor een fantastische dag als je het ons vraagt. Hieronder zie je een filmpje van een gelijkaardige dag die vorig jaar door Toerisme Limburg georganiseerd en opgenomen werd…

Check, check en check

Voor het promofilmpje is Toerisme Limburg specifiek op zoek naar 4 tot 6 personen die aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Jullie zijn tussen de 30 en 35 jaar oud, leven de millenials dus!
  • Jullie kunnen allemaal paardrijden.
  • Jullie kunnen een dagje vrij nemen op 4, 12, 19 of 21 augustus.
  • Jullie zijn bereid om kort iets te vertellen over jullie leuke ervaring tijdens de daguitstap.
  • Jullie komen uit één veilige bubbel.

Omdat het coronavirus momenteel ons sociale leven nog erg beperkt, is het heel belangrijk dat jullie allemaal uit dezelfde bubbel komen! De opnames tijdens de rijvaardigheidsproef zullen ook met een mondkapje gebeuren.

De overige opnames kunnen voor jullie bubbel gebeuren zonder mondkapje (anders wordt genieten van dat lekkere eten nogal moeilijk!). Het opnameteam draagt wel ten alle tijden een mondmasker.

Zijn jullie al overtuigd?

Want we vergaten nog te zeggen dat de dag volledig gratis is én dat jullie allemaal een Altijd Limburgcheque krijgen ter waarde van 40 euro. Voor al jullie harde inspanningen tijdens die prachtige trektocht, het besturen van een slippende auto en het verorberen van de heerlijke maaltijden natuurlijk!

Doen jullie de trektocht graag met jullie eigen paarden? Dan is zelfs dat mogelijk! Jullie moeten enkel gepast vervoer voorzien voor jullie paarden tot aan de locatie van de buitenrit, en voor jullie zelf gedurende de volledige dag.

Je merkt het wel, wij zijn zelf echt heel erg enthousiast over deze leuke kans! Jullie ook? Stuur dan een e-mail naar Marucha Diris via marucha@medialife.be.

Silke Nuyens

♞ Horselover ◈ Rechterhand bij Communicatie Katrien

Leave a Reply