Skip to main content

De Fancy Dress is jaarlijks één van de grote publieksfavorieten op Jumping Mechelen. Helaas zullen we deze heerlijke verkleedproef dit jaar niet kunnen bijwonen vanop de daverende tribune in de Nekkerhal. Maar… wel vanuit onze zetel! Voor de gelegenheid steekt Vlaanderens Kerstjumping de competitie in een leuk coronaproof jasje. De inschrijvingen staan open voor iedereen die een keurige 1m10 jumpingproef kan afleggen! Bovendien mogen de 6 winnende duo’s volgend jaar het beste van zichzelf geven in de hoofdpiste én ontvangen ze twee extra tribunekaarten om er samen met vrienden een echt feestje van te maken.

Word dé ster van de Fancy Dress 2020

De grootste professionele ruiters lieten zich de afgelopen jaren van hun meest creatieve kant zien en dosten zich uit in verbluffende outfits. Maar nu is het aan jullie!

1

Maak een video

Maak samen met een gezinslid of knuffelcontact een video die maximum 2 minuten duurt en waarin jullie samen je allerleukste act tonen op een ambiance- of kerstlied.
2

Verstuur je filmpje voor 16 december 2020

Bezorg je video voor 16 december 2020 aan Wendy Wauters via wendy@jumping-mechelen.com.
3

Fingers crossed

Op kerstdag verschijnen alle deelnemende video’s op de Facebookpagina van Jumping Mechelen. Op 30 december ontdek je of je bij de gelukkigen bent.

Opgelet: Deelnemers moeten op basis van resultaten van de afgelopen jaren kunnen aantonen dat ze een parcours van 1m10 op een veilige manier kunnen uitrijden.

Schitter jij in de grote piste op JM 2021?

Wendy Wauters, al jaren de drijvende kracht achter de verkleedproef, kijkt er alvast naar uit om je filmpjes te ontvangen: “Hopelijk krijgen we de kans om tussen kerst en nieuw heel wat leuke video’s te posten. Zo kunnen we samen alsnog Jumping Mechelen vieren en het jaar met een grote smile afsluiten.”

Bovendien valt er ook heel wat te winnen. Wendy: “De winnaars schitteren volgend jaar samen met hun idolen in onze grote arena. In 2021 zullen onze profs tijdens de Fancy Dress een team vormen met onze 6 winnende duo’s. De profs nemen de podiumact voor hun rekening. De 12 ruiters die dit jaar de leukste filmpjes insturen, strijden tegen elkaar tijdens een parcours van 1m10…

Durf jij het aan?

Nog wat inspiratie nodig?

Bekijk dan zeker deze video-samenvatting van de afgelopen jaren!

Katrien Van Miert

♞ Lover, ruiter en fokker bij Haras Des Rêves | ⌨ Communicatiespecialiste bij Communicatie Katrien

Leave a Reply