Skip to main content

Heb jij schrik om je onderneming en levenswerk ten onder zien te gaan? In Andermans Zaken bezoekt Kamal Kharmach ondernemingen die moeilijkheden ondervinden of voor uitdagingen staan. Voor het nieuwe seizoen is hij samen met VRT op zoek naar een manege of pensionstal die zijn hulp kan gebruiken! 

De touwtjes stevig in handen

Een onderneming runnen vraagt heel wat lef, inzicht en vaardigheden. Dat is niet anders voor het runnen van een manege of pensionstal. Onze sector kent ook nog eens de extra uitdaging dat we werken met levende dieren. Daarbovenop kregen veel hippische bedrijven te maken met een verplichte sluiting of een beperking in activiteiten door het coronavirus.

Onder die omstandigheden, is het dus een echte uitdaging om een onderneming in de paardensector gezond te houden. Maar gelukkig voor jou, kan je nu beroep doen op Kamal Kharmach om jouw hippische bedrijf een extra boost te geven en je levensdroom veilig te stellen. In het VRT-programma Andermans Zaken gaat hij langs bij ondernemingen die moeilijkheden ondervinden of voor bepaalde uitdagingen staan en die hulp kunnen gebruiken om hun onderneming én levenswerk terug op het juiste spoor te krijgen.

Komt jouw bedrijf in aanmerking?

Voor het volgende seizoen van dit programma is de tv-zender specifiek op zoek naar een hippisch bedrijf dat hulp kan gebruiken. Enkele voorbeelden van de mogelijke problemen waaraan Kamal Kharmach samen met jou wil werken zijn:

  • Te hoge kosten waarvan niet geweten is vanwaar ze komen of hoe hierop bespaard kan worden,
  • Weinig winst maken, break-even draaien of verlies maken,
  • Problemen met een gezonde work-life balance (lange uren kloppen en geen return),
  • Jezelf geen of weinig loon kunnen uitkeren,
  • Verdrinken in schulden of belast worden met grote en zware leningen,
  • Andere ondernemingsproblemen, zoals angst veroorzaakt door een faillissement uit het verleden, …

Heb je interesse om deel te nemen? Dan kan je jezelf en je bedrijf inschrijven door een e-mail te sturen naar Paardenpunt Vlaanderen.

Stuur e-mail
Silke Nuyens

♞ Horselover ◈ Rechterhand bij Communicatie Katrien

Leave a Reply