Skip to main content

Droom jij er stiekem al lang van om met jouw paard eens mee te spelen in een serie of film? Wel dit is je kans! Voor de aankomende serie Transport is castingbureau Sien Josephine op zoek naar een paardenmeisje met eigen paard én acteerambities. Zijn jij en je paard hier klaar voor?

Een plot om van te nagelbijten

“Een dierenarts die aan de grenscontrole werkt is al meer dan een jaar vermist wanneer er in de mond van een kleuter een microchip gevonden wordt. Die blijkt afkomstig te zijn van een dier. De ontdekking leidt tot een wereld waarin witwassen en mensensmokkel in de voedselhandel centraal staan…”

Wij bij #Horsetags beginnen spontaan te nagelbijten wanneer we alleen al het plot lezen. Transport wordt dan ook een Scandinavische crimi-reeks met een donker kantje. De serie wordt geregisseerd door Auli Mantila, een bekende Finse productrice, schrijfster en actrice. De Belgische tak van de productie wordt verzorgd door het productiebedrijf Jonnydepony. Ja die naam lees je goed. Én ja het gaat om een echt productiebedrijf. Zo werkt dit jonge bedrijf ook mee aan de aankomende serie Black-out.

Unieke kans

Zonder twijfel is het een unieke kans om samen met jouw eigen paard op de filmset te staan. Het castingbureau is op zoek naar een duo dat voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Een meisje
  • Met een eigen paard
  • Basiskennis van de Engelse taal
  • 14 – 16 jaar oud
  • Acteerervaring is een plus
  • Beschikbaar tussen 7 en 25 september

Voldoen jij en jouw paard aan alle voorwaarden? En zijn jullie klaar voor deze uitdagende, maar leuke opdracht? Schrijf je dan snel in via deze link. Wie weet worden jullie wel even goed in samen acteren als Thalya Willems. Zoals je ook op de foto hieronder kan zien, stal zij met haar paard Fuego al verschillende keren de show tijdens opnames!

Je leest haar ervaringen en verhalen in dit artikel op Horsetags.

Silke Nuyens

♞ Horselover ◈ Rechterhand bij Communicatie Katrien

Leave a Reply